Datum objave: 23. Prosinac 2016

Projekti za novu godinu: Klarin najavio uređenje obale i plaže u Betini

Šibenik News
Šibenik News

Ako je suditi prema prvim reakcijama na društvenim mrežama, Ivan Klarin, načelnik Općine Tisno, još je jednim projektom u najavi pogodio i oduševio sumještane.

 

Klarin se pohvalio na svom Facebook profilu kako je Općina Tisno u proračunu za 2017. g. osigurala sredstva za nastavak uređenja obale i plaže u Ulici Petra Krešimira IV. u Betini.

 

- Radovi će započeti nakon nove godine, a cilj je nastavak uređenja navedene šetnice (plaža, parking, nogostup) i spajanja centra mjesta Betina s kampom Plitka vala - obavještava načelnik, dodajući da se izvođača radova tek treba odabrati, a birat će onaj s najpovoljnijom ponudom.

 

Reakcije na novi projekt uređenja na području Općine nisu izostale i one su uglavnom pozitivne jer se radi ionako već sad Tišnjanima omiljenom mjestu za šetnju ili bilo koju drugu vrstu rekreacije.

 

- Bravooooooo.....To je moja omiljena večernja šetnica i dnevna staza za trening brzog hodanja! Baš se veselim - samo je jedan od komentara oduševljena ostavljenih ispod načelnikova posta na društvenoj mreži, dok je neke najavljeni projekt podsjetio na neke čija se realizacija još uvijek čeka.

 

- To je krasno, ali mi čekamo već desetljećima šetnicu na drugu stranu, od centar uz obalu do brodogradilišta. Ima li šanse za to? - upitala je načelnika Andrea Vorkapić Mikuličin.

 

 

 

 

 

Iz kategorije: Županija info