Datum objave: 16. Prosinac 2016

U Centru Roman obitelj organiziraju niz humanitarnih koncerta i popratni blagdanski program

Šibenik News
Šibenik News

U centru za rehabilitaciju Roman obitelj u Bratiškovcima narednih dana organizira se niz humanitarnih koncerata, a već prvi od njih bit će ovog petka, u 17.30 sati kada će nastupiti nagrađivani Mandolinski orkestar Tribunj pod vodstvom prof. Ivana Korinića, s božićnim programom orkestra.

 

- U ponedjeljak, 19. prosinca imamo dvostruki program. Trio Divertimento koncertom će nas uveseljavati, dok će učenici Osnovne škole Dubravice tradicionalno izvesti svoju Božićnu priredbu za korisnike našeg Centra. Početak je u 17.00 sati – obavještavaju iz Roman obitelji.

 

 

Središnje događanje iščekuje se do srijede, 21. prosinca, kada u Centar stiže Djed Božićnjak s darovima. Uz vatromet najavljuju i nastup Luna benda.

 

- Program Prosinac 2016. obuhvaća veliki broj prigodnih događanja u Centru i van njega. Jučer, 15. prosinca posjetio nas je fra Stojan i novaci s Visovca koji su nas donirali plodovima s otoka Visovca i različitim slatkišima – podsjećaju iz Centra koji pruža različite socijalne usluge za 115 odraslih osoba s intelektualnim teškoćama, odnosno osoba s umjerenom i težom mentalnom retardacijom na dvije lokacije (Šibenik- organizirano stanovanje, Bratiškovci-dugotrajna intenzivna skrb) i zapošljava 55 osoba.
 

Iz kategorije: Županija info