Datum objave: 16. Prosinac 2016

Suncokret ruralnog turizma: Etnolandu iz Pakova Sela još jedno vrijedno priznanje struke

Šibenik News
Šibenik News

Svečanom dodjelom nacionalnih godišnjih nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske 2016“, koja će se održati u Zagrebu 19. prosinca,  s početkom u 12h, tematskom parku ETNOLAND iz Pakova Sela bit će uručeno posebno priznanje za turističku interpretaciju tradicijskog načina života.

 

 

Suncokret ruralnog turizma Hrvatske je jedinstveni godišnji nacionalni projekt nagrađivanja poduzetnika u ruralnom turizmu, ruralno-turističkih projekata i manifestacija, tradicijske gastronomije ruralnih područja, te turističkih seljačkih obiteljskih gospodarstava (OPG-a).


Ovaj projekt je u organizaciji udruge Klub članova „Selo“ i HF Eko Etno grupe, a nagrađivanje se provodi u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom.

 


Nakon osvojene nagrade „Zeleni cvijet“ kao najbolja turistička ponuda Hrvatske u 2012. godini, te priznanja „Čovjek – ključ uspjeha“ turističkoj animatorici godine, gđi. Ani Lokas, tematski park ETNOLAND sada prima i posebno priznanje za turističku interpretaciju tradicijskog načina života.

 

- Primiti ovo priznanje nam je velika čast i uspjeh, te poticaj za daljnji rad i razvoj kulturne baštine Dalmatinske zagore. Nadalje, turistička struka na ovaj način potvrđuje zašto godišnje preko 40 000 posjetitelja dolazi na prezentaciju kulture baštine Dalmatinske zagore upravo u Pakovo Selo - kazao je Joško Lokas.

Iz kategorije: Županija info