Datum objave: 14. Prosinac 2016

Blagdansko veselje i vikend druženje s Djedom Mrazom u Murteru i Drnišu

Šibenik News
Šibenik News

Božićni sajmovi neizostavan su dio božićno - novogodišnjih blagdana. U vikendu pred nama u Božićnim sajmovima uživat će stanovnici Drniša i Murtera. Djed Božićnjak stići će obići svu djecu, a najavljena su i iznenađenja. Mali božićni sajam u Drnišu održavat će se 16. i 17. prosinca na Poljani.

 

- Najmlađe Drnišane čeka iznenađenje. Direktno iz Rovaniemija u kratki posjet Drnišu i njegovoj dobroj djeci dolazi najpoznatiji djedica na svijetu – Djed Mraz. Tom prilikom će djeci, ali i odraslima donijeti radosti i smijeha, a bit će tu i poklončića. Djeco dođite i osobno Djedu Mrazu izrazite svoje želje, a on će se potruditi da vam ih i ispuni - poručuju iz gradske uprave.

 

Doček Djeda Mraza u Drnišu bit će u subotu, u 10 sati, na Poljani.

 

Za Božićni sajam pobrinula se i Općina Murter - Kornati, a koji će se održati u nedjelju, 18. prosinca, s početkom u 10 sati, na Trgu Rudina.

 

- Na sajmu ćete moći kupiti razne božićne ukrase, a djelatnici općine i komunalnog poduzeća "Murtela" mještanima će nuditi kuhano vino, kobasice i fritule. Uz općinu i Murtelu na sajmu će sudjelovati OŠ Murterski škoji, dječji vrtić Pčelica, malo srce Caritasa, likovna radionica Jelena Ćurić. Za što bolje raspoloženje naše dječice i roditelja pobrinuti će se dječji crkveni zbor "Sv. Mihovila", aerobic grupa i Oliver Jakovčev - kažu iz Općine.

 

Djed Božićnjak Murteru u posjet stiže u 15 sati kada će podijeliti darove djeci. U 17:00 sati u kino sali Žut održat će se božićna predstva za djecu "Čarobni snjegović" u izvedbi kazališta Virko. Ulaz je besplatan.


- Pozivamo sve ljude dobre volje da dođu na Božićni sajam i dovedu svoju dječicu da osjete bar dijelić Božićnog ugođaja - pozivaju.  

Iz kategorije: Županija info