Datum objave: 12. Prosinac 2016

Policija traga za provalnicima u kuću i crkve, te kradljivcima goriva, mopeda, novčanika

Šibenik News
Šibenik News

Još nismo prešli polovicu prosinca, a notes policijskih postaja diljem županije pun je prijavljenih krađa protiv čijih su, zasad nepoznatih počinitelja, podignute kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.


Djelatnici Policijske uprave šibensko – kninske tragaju za počiniteljima krađa u Murteru, Golubićima pa čak i na području Roškog slapa odakle je nepoznati počinitelj ukrao stroj zagrebačke tvrtke vrijedan preko par tisuća kuna.

Starac (82.g.) iz Murtera ostao je bez goriva nakon što mu je netko provalio u brod na vezu i time mu počinio štetu od par stotina kuna.

 

Da više ništa nije sveto kako drugom tuđi dom, tako ni crkva pokazale su provale u krađe u crkvu na Konjevratima odakle su ukradeni predmeti vrijedni nekoliko tisuća kuna te provala i krađa u obiteljskoj kući u Golubićima gdje je 70-godišnjaku nepoznati počinitelj ukrao osobne isprave i novac.

 

Osobne isprave i novac ukradeni su i 28-godišnjakinji na području Šibenika. Parkirani automobil nepoznati kradljivac lako je otvorio budući da je isti bio otključan, baš kao i moped 16-godišnjaka, također u Krešimirovom gradu.


Ukradeni moped bio je parkiran u otvorenom dvorištu s ključevima u kontakt bravi.  - Otuđeni moped su pronašli policijski službenici na području grada, a očevidom na njemu nisu utvrđena oštećenja – obavještavaju iz Policijske uprave šibensko – kninske.
 

Iz kategorije: Županija info