Datum objave: 23. Studeni 2016

Kiosci u Vodicama i Šibeniku na meti lopova/provalnika

Šibenik News
Šibenik News

Zasad nepoznata osoba provalila je u utorak u kiosk zagrebačke tvrtke na području Šibenika. Prijavljena je teška krađa iako ništa nije ukradeno no nastala šteta procijenjena je na nekoliko stotina kuna.

 

- Kazneno djelo teške krađe je izvršeno bez obzira je li nešto ukradeno jer su ispunjena sva obilježja ovog kaznenog djela, a posebno jer je nastala materijalna šteta – pojasnila je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko – kninske.
Protiv nepoznatog počinitelja bit će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, dok policija traga za njegovim identitetom.

 

U obližnjim Vodicama, pak, u tamošnjoj Policijskoj postaji dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom osumnjičenim za tešku krađu na štetu zagrebačke tvrtke.

 


- Osumnjičeni je u noći 18. kolovoza u Vodicama provalio u kiosk oštećene tvrtke i otuđio razne duhanske proizvode, a ukupna nastala šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna – obavještavaju iz županijske Policijske uprave.

 


Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je,uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.
 

Iz kategorije: Županija info