Datum objave: 10. Studeni 2016

Američki vlasnici The Admiral hotela u Zatonu u političkoj situaciji doma prepoznali poslovnu priliku

Snježana Klarić
Snježana Klarić

U svakom zlu, neko dobro, kaže stara narodna. Ako ćemo gledati tužne reakcije stanovnika SAD-a koji negoduju zbog izbora Donalda Trumpa za novog američkog predsjednika, recimo da su u tom zlu profitirali američki poduzetnici koji posluju u Hrvatskoj. Među njima svakako je mladi američki par, rodom iz Kalifornije Jonathan Riff i Megan Horney koji su ove sezone otvorio The Admiral hotel u Zatonu. U trenutačnoj političkoj situaciji doma prepoznali su poslovnu priliku te su je iskoristili u marketinške svrhe. 

 

Tako na pripadajućim društvenim mrežama, Instagramu, Facebooku pozivaju sunarodnjake, ako već planiraju odlazak iz Amerike, neka njihova destinacija bude - Zaton.

 

- Ameriko, čuvamo ti leđa. Krenite pakirati svoje kovčege pa idućeg ljeta pobjegnite u Hrvatsku i zaboravite na sve svoje probleme - poruka je mladog američkog para koji je svoju poslovnu sreću našao u turizmu nedaleko Šibenika o čemu smo pisali u svibnju ove godine uoči otvorenja hotela koji je donio promjenu na  bolje malom zaljevskom mistu.

 

 

Da znaju iz loše situacije izvući najbolje i negativno okrenuti na smijeh pokazalo se i u kodu koji su odabrali, a kojim se ostvaruje popust. Naime, ukoliko gosti hotela žele ostvariti poput pri online rezervaciji smještaja u The Admiralu za boravak u Zatonu tijekom proljeća to mogu učiniti upisom riječi koja koji glasi - elections.

 

To se zove 'nos za business', a upravo su  Amerikanci ti koji najbolje znaju da nema businessa do showbusinessa.

 

 

 

Iz kategorije: Županija info