Datum objave: 03. Listopad 2016

Vodičanu prekršajna prijava zbog vrijeđanja Ivana Klarina, načelnika Općine Tisno

Diana Ferić
Diana Ferić

Protiv 58 – godišnjaka iz Vodica šibenska policija podnijela je prijavu Prekršajnom sudu zbog remećenja javnog reda i mira na prosvjedu Tišnjana u Vodicama koji je održan u subotu, 1. listopada, zbog toga što je Tisno ostalo bez T-1 tima Hitne pomoći, a taj tim, koji podrazumijeva liječnika, medicinsku sestru / tehničara i vozača. 

 

Riječ je o Anti Cukrovu koji je na tom prosvjedu vrijeđao načelnika Općine Tisno, Ivana Klarina koji je predvodio taj prosvjedni skup. Inače na skupu se okupilo više stotina Tišnjana i ostali stanovnika otoka Murtera Došli su i u Vodice s transparentom 'Sram vas bilo'. 

 

Ivan Klarin, načelnik Općine Tisno izjavio je je da je gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev, političkim vezama 'ukrala' ispostavu Zavoda za hitnu medicinu.

 

Juričev Martinčev, s druge strane, smatra takvu izjavu sramotnom za jednog načelnika i smatra da mu služi samo za vlastitu političku promidžbu. Tvrdi da Vodice imaju takav tim hitne pomoći s liječnikom zato što ga sufinanciraju s oko 500. 000,00 kuna iz svog proračuna, a da isto to može napraviti i Općina Tisno.  

 

 

Naslovna fotografija: InfoVodice

Iz kategorije: Županija info