Datum objave: 09. Kolovoz 2016

Splitski kriminalci u bijegu iz Vodica završili iza rešetaka s optužbom za teško ubojstvo u pokušaju

Šibenik News
Šibenik News

Trojica splitskih kriminalaca digli su na noge djelatnike dvaju policijskih uprava,Šibensko - kninske i Zadarske. Muškarci u dobi od 32 do 34 godine bježali su s mjesta počinjenja kaznenog djela u Vodicama pred šibenskim policajcima koji su potom 'alarmirali' kolege u Biogradu.

 

- U tijeku je kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca koje se sumnjiči za više kaznenih djela - kazao je Žodan Elis, glasnogovornik zadarske Policijske uprave koji je kazao kako je vozač automobila u kojem su splitski kriminalci bježali u smjeru Zadarske županije kod mjesta Pakoštane pokušao pregaziti policajca koji mu je priječio put. 

 

Policajac se, kako doznajemo, spasio skokom u stranu, dok je vozač automobila s nelegalnom registracijskom pločicom izgubio nadzor nad vozilom usljed čega je zadobio ozljede i on i jedan od suputnika koji je prevezen u Opću bolnicu u Šibeniku. 

 

Kriminalci su prevedeni, nalaze se u pritvoru u Zadru te ih čega niz optužnica za više teških kaznenih djela, između ostalog, 32-godišnjaka za volanom teretit će se za teško ubojstvo u pokušaju  te za izazivanje prometne nesreće. Također, suočit će se i s kaznenom prijavom zbog nepripadajuće registracijske pločice na automobilu s kojim su se splitski kriminalci dali u bijeg gotovo pa po uzoru na hollywoodske blockbustere. 

 

 

Iz kategorije: Županija info