Datum objave: 08. Srpanj 2016

Maloljetnici iz Belgije uništavali aute u Plastovu, pijani 48-godišnjak prijetio oružjem u Dubravi kod Tisnog

Šibenik News
Šibenik News

Devetero maloljetnih Belgijanaca naći će se pred Općinskim državnim odvjetništvom za mladež u Šibeniku zbog uništavanja tuđe imovine, dok je pijani 48-godišnjak s područja Tisnog završio u zatvor zbog prijetnje vatrenim oružjem.

 

Maloljetni Belgijanci razbijali su već dotrajala četiri automobila koja su oštečenom 39-godišnjaku iz Plastova služila za rezervne dijelove. Maloljetnici su razbili stakla na svim automobilima i počinili štetu od nekoliko tisuća kuna te će protiv njih biti podnijeta kaznena prijava.

 

Pijani 48-godišnjak posvađao se i potukao s 49-godišnjakom u večernjim satima 6. srpnja, u Dubravi kod Tisnog i to zbog neriješenih imovinsko - pravnih odnosa, a osim riječi i sile, osumnjičeni je prijetio vatrenim oružjem za koji, pored svega, nije imao dozvolu.

 

- Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a protiv njega je podnijet i Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz zakona o oružju, dok je protiv oštećenog i 52-godišnjaka, koji je sudjelovao u ovom verbalnom sukobu, podnijet Optužni prijedlog zbog prekršaja iz zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - obavještavaju iz Policijske uprave šibensko - kninske.

 

 

 

Iz kategorije: Županija info