Datum objave: 25. Travanj 2016

DRŽAVNO NATJECANJE: Najbolji mladi fizičari i mentori Hrvatske borave u Brodarici

Šibenik News
Šibenik News

Agencija za odgoj i obrazovanje povjerila je Osnovnoj školi Brodarica domaćinstvo ovogodišnjeg Državnog natjecanja i smotre iz fizike koje počinje u ponedjeljak, 25. travnja, dakle danas.


Svečano otvaranje Natjecanja održat će se u hotelu Niko u turističkom naselju Solaris  s početkom u 18 sati.

 

 Na otvaranju će nastupiti združeni zborovi Osnovne škole Brodarica i Osnovne škole Tina Ujevića pod vodstvom svoje voditeljice-gospođe Eliane Trutin-Šupe.


Svečanost otvaranja svojom će prisutnošću uveličati ravnatelji mnogih škola, predstavnici Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije, predstavnici Agencije za odgoj i obrazovanje, članovi Državnoga povjerenstva za fiziku.


- Posebno nam je zadovoljstvo što ćemo ugostiti učenike i njihove mentore koji su svojim radom zaslužili pristupiti državnoj razini Natjecanja, a nama,osim organizacijskih zadaća,podarili privilegij družiti se s njima i učiti od njih - poručuju iz brodaričke osnovne škole. 

 

Zanimljivo je da je ovo drugi put da je Osnovna škola Brodarica ima domaćinstvo nekog od državnog natjecanja u ovoj godini, a da je pored toga sedam puta dosad  domaćin Lidrana.
 

Iz kategorije: Županija info