Datum objave: 11. Travanj 2016

Pirovac u znaku trekkinga: krajem travnja utrka 'May Day' i pripadajući sajam

Šibenik News
Šibenik News

Upravo kako su i najavili početkom tekuće godine kada su i snimili promotivni video, Pirovčani pozivaju na svoju prvu treking utrku pod nazivom 'May Day' 

 

Treking utrka održat će se, prema najavljenom, 30. travnja,a da bi obogatili događaj, organizator udruga Društvo sportske rekreacije Fortuna uz pomoć Lokalne akcijske grupe More 249 organizira sajam domaćih proizvoda pod nazivom 'Domaće je IN'.

 

- Cilj sajma je okupiti domaće proizvođače koji svojim rukama, trudom i zalaganjem izrađuju suvenire, nakit i proizvode razne domaće proizvode. Na taj način se pomaže lokalnim proizvođačima da plasiraju svoje proizvode, a ujedno se obogaćuje sam događaj kao i turistička ponuda - poručuju iz Pirovca.

 

Predviđeni početak sajma je u 10:00 sati. Za izlagače će biti organiziran ručak, a od svakog izlagača očekuje se da donira košaricu svojih proizvoda koji će se uručiti pobjednicima u pojedinim kategorijama trekking utrke.


Svoje sudjelovanje možete prijaviti putem Prijavnice koju možete preuzeti na web stranici http://lagmore249.hr/ i poslati na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj faxa: 022 338 641, najkasnije do 24. travnja 2016.

Iz kategorije: Županija info