Datum objave: 10. Veljača 2016

Smrt na cesti kod Tisnog, kod Drniša starac zadobio po život opasne ozlijede

Šibenik News
Šibenik News

U prometnoj nesreći koja se dogodila u noći, 10. veljače, na cesti kod Tisnog, predio Kosirina, na mjestu događanja smrtno je stradao 38-godišnjak.

 

Razlog zbog kojeg je došlo do prometne nesreće sa smrtnim posljedicama još se utvrđuju, a na mjestu događanja očevid vodi zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Šibeniku.

 

U prometnoj nesreći koja se dogodila u jutarnjim satima 9. veljače u mjestu Kadina Glavica kod Drniša, u kojoj je 72-godišnji vozač mopeda zadobio teže i po život opasne ozlijede, a nakon čega je prevezen u Klinički bolnički centar u Split, protiv vozača bit će podnijet Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

 

-Do prometne nesreće je došlo kada je 72-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje, noseći na glavi nepropisnu zaštitnu kacigu, upravljao mopedom Piaggio, šibenskih registracijskih oznaka, pri čemu je izlaskom iz oštrog lijevog preglednog zavoja, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste, vozilom sišao s kolnika na zemljano travnatu površinu, gdje udara u odbačenu betonsku površinu, od koje se odbija, vraća na kolnik i pada - stoji u policijskom izvješću.


 

Iz kategorije: Županija info