Datum objave: 19. Listopad 2015

Šibensko-kninske članice Zajednice žena HDZ-a pridružile se akciji „Žene zajedno - Za jaku Hrvatsku!“

Stanko Ferić
Stanko Ferić

 

Članice Zajednice žena HDZ-a Šibensko – kninske županije „Katarina Zrinska“ sudjelovale su na skupu „Žene zajedno - Za jaku Hrvatsku“ koji je jučer održan u Dubrovniku s ciljem da se ukaže na potrebu jače i snažnije uloga žena u hrvatskom društvu te njihovog upliva na sva društvena zbivanja na putu prema boljitku i napretku obitelji, lokalne zajednice i Hrvatske.

Aktivisticama Zajednica žena HDZ-a koje su u Dubrovnik prispjele iz svih krajeva Hrvatske o važnosti i značaju uloge žena te njihovom mjestu u suvremenom društvu govorile su Dubravka Šuica, voditeljica hrvatske delegacije u Europskom parlamentu, potpredsjednica HDZ-a i izaslanica predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka i Sanja Putica, predsjednica Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ i članica nacionalnog Predsjedništva HDZ-a.
Dubravka Šuica je upozorila da se u žene još nisu nisu uspjele dovoljno nametnuti te da su kvote koje su uvedene trenutno jedini način da budu ravnopravne i ravnomjerno prisutne u političkom životu Hrvatske. Ona je pozvala žene da u duhu slogana „Žene zajedno – Za jaku Hrvatsku“ pokažu istinsko zajedništvo, izađu na predstojeće izbore i aktivno pridonesu pobjedi Domoljubne koalicije.
„Ne treba ni spominjati da je SDP Hrvatsku doveli su do ruba i da su ovi parlamentarni izbori za Hrvatsku sudbonosni,“ kazala je Dubravka Šuica.
Sanja Putica predstojeće je izbore nazvala krunom svih izbora te pozvala žene HDZ-a da zajedno moramo idu prema pobjedi:
„Kukuriku koalicija je maksimalno zloupotrijebila povjerenje birača. Hrvatska je trebala procvjetati, a danas ima užasne brojke! Ovi parlamentarni izbori su kruna svih izbora,“ kazala je Putica i naglasila iznimnu važnost uloge žena na ovim parlamentarnim izborima te dodala da Domoljubna koalicija mora preuzeti odgovornost za Hrvatsku jer svojom dosljednošću i vjerodostojnošću kao i svojim programom jamči bolji život svim građanima Hrvatske.

Foto: www.portaloko i www.mOK.hr
 

Iz kategorije: Županija info