Datum objave: 01. Listopad 2015

Četiri vozila sudjelovala u velikoj prometnoj nesreći kod Drniša, vozači teže ozlijeđeni

Šibenik News
Šibenik News

 

Jučer oko 15 sati na županijskoj cesti 6055 u mjestu Drniš se dogodila prometna nesreća u kojoj su 59-godišnji vozač osobnog automobila Mercedesa i 34-godišnji vozač osobnog automobila Golf teže ozlijeđeni i zadržani su na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik. Lakše su ozlijeđeni suputnici, 24-godišnjakinja iz osobnog automobila Fiat Punto, 32-godišnjak iz osobnog automobila Golf i 59-godišnjakinja iz osobnog automobila Mercedes.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Mercedes, šibenskih registracijskih oznaka, na izlasku iz Drniša, ušao u lijevi nepregledni zavoj, a da se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, nego je prešao na traku za promet iz suprotnog smjera. Uslijed toga je udario uz osobni automobil Mercedes, splitskih registracijskih oznaka kojim je, pod utjecajem alkohola, upravljao 65-godišnji vozač. Nakon toga se osobni automobil Mercedes, šibenskih registracijskih oznaka, odbija i u traci za suprotni smjer kretanja prometa udara u osobni automobil Golf, šibenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnji vozač, a potom ovaj osobni automobil nalijeće na osobni automobil Fiat Punto šibenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnji vozač.

Protiv 59-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće, a protiv 65-godišnjeg vozača je podnijet obvezni prekršajni nalog, zbog prekršaja iz zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

 

Iz kategorije: Županija info