Datum objave: 27. Lipanj 2019

Iz Norveške u shopping u Šibenik, kod Đine Grbin i Suny design

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska modne kreatorica Đina Grbin nije mogla od čuda kada joj je prije nekoliko dana u butik došle tri Norvežanke koje su u Šibenik doplovile brodom najviše zbog toga da bi kupile njezine modele. "Krivac" je tekst o Šibeniku koji je početkom travnja objavio norveški The Norwegian Hjemmet magazin, a u kojem se spominjala i ona. Bile su vrlo zadovoljne i kupile su sve što im se sviđalo, a posebno su ugodno bile iznenađene niskim cijenama u odnosu na cijene autorske odjeće kod njih.

 

"Ovo me je još jednom uvjerilo u to kako su važni ti promidžbeni tekstovi i kako nikad ne znaš do koga će doći i zainteresirati. Bile su toliko drage da su došle si sutradan i donijele mi za uspomenu taj broj njihovog magazina", ispričala nam je Đina Grbin.

 

Taj je magazin pisao o Šibeniku kao o nepoznatom turističkom biseru i preporučio ga za nezaboravno putovanje.

 

Nisu samo opisali već poznate prirodne ljepote i kulturno povijesne spomenike već su predstavili Šibenik i kao grad dobrog šopinga i mode pa je u tekst mjesto našla i šibenska dizajnerica Đina Grbin i njezin Sany design, a zapazili su i onu manje poznatu baštini poput marama i šudara koje su nose naše bake. Spomenuli su da je Šibenik grad s dva UNESCO- va spomenika, hvalili njegove hoteli poput D- resorta i Heritage Life Palaca i bogatu gastronomiju. Njihov novinar nije zaobišao ni NP Krku i Primošten s kipom Gospe od Loreta i Jurlinovim dvorima, a u podnaslovu je posebno naglašeno kako je to grad u koji želi investirati i Brad Pitt.
 

Iz kategorije: Volim Šibenik