Datum objave: 02. Travanj 2016

Novo radno vrijeme šibenskih tvrđava: Vrata sv. Mihovila i Baronea otvorena od 9 do 20 sati

Šibenik News
Šibenik News

Šibenske tvrđave sv. Mihovila i Barone bilježe odlične rezultate - u prva tri mjeseca ove godine tvrđave je posjetilo više od 14.000 posjetitelja, a Klub prijatelja šibenskih tvrđava trenutno broji preko 2.000 članova!


Zbog iznimnog interesa posjetitelja te ususret ljepšim i dužim danima dnevno radno vrijeme tvrđava je produženo. Počevši od 1. travnja obje šibenske tvrđave, sv. Mihovila i Barone, biti će otvorene za dnevne posjetitelje svaki dan od 9 do 20 sati.


Ugostiteljski objekt na Tvrđavi sv. Mihovila, popularni Castrum, također, je  otvorio svoja vrata te za sve posjetitelje pripremio odličan izbor toplih i hladnih napitaka u prekrasnom ambijentu ispod najpopularnijih tribina na otvorenom.


- Podsjećamo da je cijena godišnje članarine za Klub prijatelja šibenskih tvrđava 50 kuna s kojom je neograničen ulazak na obje revitalizirane šibenske tvrđave, tvrđavu sv. Mihovila i tvrđavu Barone. Također, po cijeni od 110 kuna, koliko je cijena obiteljske članske iskaznice, učlaniti se mogu i obitelji sa svom djecom mlađom od 18 godina i uživati u čaroliji obnovljenih šibenskih tvrđava - podsjećaju iz Odjela za upravljanje fortifikacijskim sustavom pri Muzeju grada Šibenika, te dodaju:

 

- Pozivamo sve naše drage članove Kluba prijatelja i sve one koji to žele postati da nam se pridruže i uživaju u proljetnim danima na bedemima naših tvrđava!
 

Iz kategorije: Volim Šibenik