Sidebar Menu

Datum objave: 25. Veljača 2016

Lijepom našom snima se uskoro Šibenik, nastupaju Gabi, Mišo i Thompson?

Diana Ferić
Diana Ferić

Hrvatska radiotelevizija ponudila je Gradu Šibeniku domaćinstvo i suorganizaciju u smislu tehničke podrške emisije „Lijepom našom“ koju uređuje i vodi Branko Uvodić, a koja bi se emitirala u dva subotnja termina na prvom programu HRT-a u 17,45 sati. Nesluužbeno doznajjemo da bi među izvođačima trebali biti Gabi Novak, Thompson i  Mišo Kovač. Tako barem planiraju organizatori.

Prihvaćajući ponudu, u godini u kojoj se obilježava velika 950. obljetnica od prvog spomena našega grada, Grad Šibenik će biti domaćin javnog snimanja emisije HRT-a „ Lijepom našom“, glazbeno-scenskog spektakla koji će promovirati običaje Šibenika i šibenskog kraja, tradicijsku kulturu, pjesme, plesove, bogatstvo starih nošnji i zanata te prepoznatljiv glazbeni izričaj i prenijeti ga hrvatskoj javnosti.

Javno snimanje emisije bit će u sportskoj dvorani Baldekin 09. ožujka 2016.godine s početkom u 19,00 sati, a bit će snimljene dvije emisije u trajanju od 60 minuta uz bogati kulturno-zabavni program s brojnim poznatim glazbenicima s našeg područja.

Za publiku je osigurano 1100 mjesta u dvorani Baldekin, a prodaja ulaznica po cijeni od 40 kn kreće od idućeg tjedna u agencijama NIK i CROMOVENS.
 

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.