Datum objave: 05. Veljača 2016

Predivna Šibenčanka Antica Filipović - Grčić u modnom editorijalu Šime Eškinje

Šibenik News
Šibenik News

Šibenska ljepotica, manekenka Antica Filipović - Grčić na jedan dan postala je princeza. Naime, tako se osjeća valjda svaka žena na dan svog vjenčanja, na dan iz snova. Lijepa manekenka u društvu kolegica Vedrane Linardić i Lorene Kovač preuzele su uloge predivnih mladenki u vjenčanicama iz snova Berta brenda.

 

 

Za potrebe zagrebačkog showrooma fotografirao ih je modni fotograf s adresom u modnoj prijestolnici, Parizu, Šime Eškinja.  

 

Izraelske, Berta vjenčanice avant – garde dizajna poput oluje zavladale su svijetom mode. Postale su sinonim za najraskošnije i najluksuznije vjenčanice u kojima će svaka mlada izgledati kao iz bajke. Svaku haljinu krasi beskrajna elegancija i gracioznost. Modeli haljina su izrazito romantični, ali s dozom naglašene ženstvenosti gdje jasno dolazi do izražaja vizija same dizajnerice - preciznost u izradi, prikriveni seksipil i beskompromisna ljepota svake haljine.

 

 

Vrhunska izrada, birani materijali, najmoderniji krojevi pretvorili su ove vjenčanice u najpoželjnije među svim mladenkama diljem svijeta, a u njima predivno izgleda šibenska ljepotica, Antica.

Iz kategorije: Volim Šibenik