Datum objave: 31. Prosinac 2015

Sutra u podne tradicionalno novogodišnje kupanje na plaži Banj

Šibenik News
Šibenik News

 

Kuhano vino, nastup klasičnih glazbenika, dvadesetak kupača, defile mladih jedriličara u klasi optimist i najljepši pogled na svijetu - sve će to pružiti tradicionalno novogodišnje kupanje na plaži Banj u Šibeniku.

JK Val poziva Šibenčane da 1. siječnja 2016., točno u podne, dođu na plažu Banj kako bi po četvrti put ispratili svoje najhrabrije sugrađane koji će se odvažiti na prvu banjadu u godini koja dolazi. Svi kupači dobit će na poklon posebno dizajniran ručnik, a svi ostali uživat će u najboljem kuhanom vinu te nastupu profesorice Gordane Pavić na klaviru i njezine kćeri Lore na trubi.

Slike koje su zadnje tri godine, nakon novogodišnjeg kupanja na Banju, obilazile Hrvatsku prikazivale su Šibenik kao grad mora i sporta, grad kulture, njegovu srednjovjekovnu baštinu i snagu. Organizatori iz JK Val, uz financijsku podršku Grada Šibenika i Turističke zajednice Grada Šibenika, žele da se ta lijepa priča nastavi, da najljepši pogled s jedne gradske plaže, obogaćen kupačima i jedriličarima, pronese ime Šibenika što dalje.

Ove će godine novogodišnje kupanje na Banju biti organizirano u čast 950. obljetnice prvog spomena grada Šibenika.
 

Iz kategorije: Volim Šibenik