Datum objave: 16. Listopad 2015

Postavljene kutije za prikupljanje donacija za pomoć Vedranu Jakšiću na putu do titule svjetskog prvaka

Šibenik News
Šibenik News

 

Kutije za prikupljanje donacija za šibenskog sportaša, bodybuildera i profesora, Vedrana Jakšića, postavljene su danas na nekoliko lokacija u Šibeniku. Kutije su, za početak, postavljene u laboratoriju Opće bolnice Šibenik, te u caffe baru Žveljarin (na Vanjskom), te u caffe baru i noćnom klubu Azimut (ispod stepenica katedrale sv. Jakova).

Svi koji se zateknu na navedenim mjestima, a u prilici su i žele biti dio puta prema tituli svjetskog prvaka koju će, sigurni smo, 17. listopada ove godine ponijeti šibenski bodybuilder svjetskog glasa, Vedran Jakšić, mogu ubaciti (proizvoljnu) novčanu donaciju.
Kutije se mogu prepoznati po slikovnoj grafici koja prikazuje poznati logo još poznatije udruge i manifestacije Disco Gimnazija Šibenik, te peharu i snažnoj ruci pobjednika. Iste će se rotirati, odnosno mijenjat će im se lokacije svako toliko o čemu će svi građani/ke biti pravovremeno obaviješteni.

Članovi Udruge Disco Gimnazija dio donacija koje prikupe od ulaznica/donacija u noći 28. prosinca prenamijenit će za pomoć prilikom pokrivanja nastalih troškova tijekom priprema za prvenstvo i tijekom natjecanja sugrađanina, Vedrana Jakšića koji je, podsjetimo, uz Darka Relju i Dražena Montanu jedan od pokretača danas legendarne Disco Gimnazije.

Također, ako netko želi pomoći u stvaranju još jedne uspješne sportske priče, a nije u Šibeniku, svoje donacije mogu uplatiti na broj Žiroračuna Udruge s naznakom 'Donacija za Vedrana Jakšića':
Žiro račun: HR7024110061120011073
Jadranska banka d.d. Šibenik

Sav iznos koji se prikupi nakon 17. listopada kada se održava Svjetsko prvenstvo u Poljskoj za koje se priprema profesor Jakšić bit će upućena prvaku kako bi s njim pokrio sve nastale troškove, dugove, a tom će se iznosu pridodati i ono prikupljeno u noći održavanja Disco Gimnazije Šibenik, 28. prosinca.

Napominjemo da će se donacije prikupljati sve do 28. prosinca bez obzira na to što je natjecanje 17. listopada jer se ovom akcijom žele pokriti svi nastali troškovi prije, za vrijeme i nakon, čvrsto vjerujemo, osvajanja naslova svjetskog prvaka. 

 

Iz kategorije: Volim Šibenik