Datum objave: 31. Srpanj 2014

Projekt 'Zelena hrvatska' NP Krke povezuje sve nacionalne parkove Hrvatske

Nina Medić
Nina Medić

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ od ovog ljeta provodi projekt Zelena Hrvatska kojim će promovirati sve nacionalne parkove i parkove prirode Hrvatske na Skradinskom buku, najpoznatijem i najposjećenijem slapu na rijeci Krki.

Skradinski buk godišnje posjeti oko 800.000 posjetitelja što predstavlja izravan komunikacijski kanal kojim će NP Krka uputiti informacije o drugim zaštićenim područjima i tako potaknuti posjetitelje na duži boravak u prirodi. Za ovu namjenu dizajniran je poseban štand vezan uz tematsku priču Nacionalnog parka „Krka“ koji je oblikovan snažnim formama, grafičkim elementima i motivima NP „Krka“.

Sve hrvatske parkove prirode i nacionalne parkove NP Krka je pozvao da dostave svoje promotivne materijale, a informatori Nacionalnog parka „Krka“ stoje na raspolaganju za pitanja posjetitelja.

Ovo će ujedno biti i prilika da se javnosti predstavi, novi vizualni identitet svih osam nacionalnih parkova i jedanaest parkova prirode, pod nazivom Parkovi Hrvatske, čime je omogućena izgradnja jedinstvenog i snažnog brenda zaštićenih područja i buduće zajedničko predstavljanje.

Iz kategorije: Volim Šibenik