Datum objave: 31. Srpanj 2011

Obitelj pokreće i privatnu potragu za Antonijom Bilić

Diana Ferić
Diana Ferić

Prema onomu što je objavljeno na grupi, Nestala - Antonia Bilić, njezina obitelj pokreće privatnu potragu za njom, javlja Index.hr."Duboko vjerujemo da je Antonija živa te ćemo se morati odlučiti za privatnu potragu kako bismo spasili život naše Antonije. Svi koji nam želite pomoći kontaktirajte nas na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. S poštovanjem i zahvalom!", piše na Facebooku.


Obitelj traži novčanu pomoć


Obitelji je potrebna novčana pomoć kako bi pokrenula privatnu potragu. Pozivaju one koji su u mogućnosti i koji žele na uplatu donacija na račun u Splitskoj banci na im Milke Bilić, broj računa 2330003-3151670894.  "Hvala svima na podršci", poručuje admin grupe.

DVA MJESECA nema traga Antoniji Bilić iz Drniša. Dragan Paravinja u čijem su kamionu pronađeni tragovi koji upućuju da je bila s njim, policiji ne pomaže, a njegove izjave kontradiktorne su. 

Policija i dalje traga za Antonijom, ali smanjenim intenzitetom stoga je obitelj odlučila pokrenuti privatnu potragu.



Antonija i na MIssing Internationalu

U potragu za djevojkom uključena je i poznata web stranica Missing International koja surađuje s brojnim agencijama diljem svijeta. Na stranici se nalaze Antonijine fotografije, kratak opis te video s kontaktima ukoliko netko ima neke informacije o njoj. "Posljednji je put viđena 7. lipnja oko 10 sati, kada je stopirala na Čikolskom mostu na drniškom području. Signal njezinog mobitela posljednji je put zabilježen isti dan oko 15.40 na području Karlovca. Antonia je vrlo tiha djevojka koja nikad prije nije napustila svoj dom. Molim vas pomozite nam da je nađemo", stoji na stranici Missing International, prenosi Index.hr

Iz kategorije: Vijesti