Datum objave: 30. Prosinac 2022

BOŽIĆNI MEDENJAK / Zlatni medenjak Grada Šibenika za najljepše uređeni izlog dobio je „Yum Pastry Shop“, srebrni „Vintage Boutique Shop”, a brončani Galerija Juraj Dalmatinac

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika u sklopu Adventure 2022. sedmu godinu za redom provode natječaj za najljepše uređeni izlog u staroj gradskoj jezgri Šibenika „Božićni medenjak“. Povjerenstvo „Božićnog medenjaka” 2022. godine; Dino Karađole, Mirjana Žurić, Nataša Vrcić i Morana Periša, „Zlatni medenjak” i nagradu od 1500 kuna dodijelilo je dućanu „Yum Pastry Shop“, koji oduševljava originalnim i kreativnim uređenjem svog izloga. „Srebrni medenjak“ i novčanu nagradu od 1000 kuna osvojilo je „Vintage Boutique Shop“, „Brončani medenjak“ i novčanu nagradu od 700 kuna osvojila je Galerija Juraj Dalmatinac.

Posebnu nagradu za inovativnost osvojili su Frizersko lozmetički studio „Nina” i MORGEN ART, dok je izlog Nacionalnog Parka Krke osvojio nagradu za visoku estetiziranost i inovativnost.

Nagrade i priznanja bit će dijelit 31. prosinca u 12 sati u Perivoju Roberta Visianija, prije koncerta šibenske grupe Bagatin.

Iz kategorije: Vijesti