Datum objave: 08. Prosinac 2022

FRITULADA 2022. / Za plasman u završnicu Adveturine Fritulade, ekipe se moraju izboriti na kvalifikacijskom natjecanju 13. prosinca u kušaonici Vinoplod-Vinarije.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Za plasman u završnicu ovogodišnje Adveturine Fritulade, ekipe se ove godine moraju izboriti na izlučnom kvalifikacijskom natjecanju koje će biti održano 13. prosinca u kušaonici Vinoplod-Vinarije. Adventura je uvela kvalifikacije zbog velikog broja fritulaških ekipa koje se prijavljuju za ovo blagdansko natjecanje. Prijave za Adventurinu Frituladu otvorene su od jučer 7. prosinca, zainteresirani se mogu prijaviti putem obrasca na web stranici Adventure zaključno s 12. prosinca u 16 sati.

Na kvalifikacijskom izlučnom natjecanju u Vinopod – Vinariji ekipe neće frigati fritule na terenu nego će ih pripremati kod kuće i donositi na kušanje prosudbenom vijeću. Degustacijski uzorak uključuje minimalno 5 komada treba donijeti u Vinoplod – Vinariju, naglašavaju iz Adventure, 13. prosinca u 16 sati. Na finalno natjecanje Fritulada 2022 plasirat će se 10 najboljih ekipa, po ocjeni prosudbenog vijeća.
Finale se igra u Parkiću 17. prosinca, počinje u 19 sati, a na njemu se ekipe bore licem u lice i sve pripremaju na licu mjesta pred publikom i navijačima.

Iz kategorije: Vijesti