Datum objave: 24. Rujan 2022

THINK GREEN - ŠIBENIK 2022. / Ronilački klub „Roniti se mora“ danas čistiti podmorje šibenske obale od mula Krka do veslačkog kluba „Krka”

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Ronilački klub Roniti se mora danas u sklopu velike ekološke akcije „Think Green – Šibenik 2022.” čistiti podmorje šibenske obale od mula Krka do veslačkog kluba „Krka”. Akcija počinje danas u 10 sati i 15 minuta.
Ekološku akciju čišćenja podmorja te rijeka i jezera „ThinkGreen”klub „Roniti se mora” organizira već 11 godina, a tijekom nje održava edukativne radionice za djecu i sve zainteresiraneza očuvanje životinjskog i biljnog svijeta i okoliša, a kroz prateće programe na mlađe naraštaje prenose znanja o ronjenju i važnosti odgovornog pristupa prema prirodi.
U akciji „Think Green – Šibenik 2022.” sudjelovat će više od 100ronioca volontera iz svih krajeva Hrvatske i regije. Akcija čišćenja pomorja duž šibenske obale provodi se u partnerstvu sa C.I.O.S. grupom, Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, National Geographic Hrvatska i AqUA – Adriatic Underwater Academy, a pod pokroviteljstvom TZ Grada ŠibenikaiŠibensko-kninske županije.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3