Datum objave: 09. Srpanj 2022

TZ Grada Šibenika poboljšala i unaprijedila svoju mobilnu aplikaciju za pretraživanje privatnog smještaja. Ima i novo ime. Umjesto Sibenik Travel zove se Visit Sibenik.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Turistička zajednica grada Šibenika unaprijedila je, poboljšala i proširila dosadašnju platformu za pretraživanje privatnog smještaja Šibenik Travel kako bi što više pomogla privatnim iznajmljivačima i povećala njihovu konkurentnost i vidljivost na tržištu. Sustav je besplatan za sve korisnike, a iznajmljivači i gosti komuniciraju izravno putem aplikacije čija je posebnost to što su svi objekti obiteljskog smještaja predstavljeni i na karti Šibenika te se klikom na lokacijske oznake dolazi do detaljnih podataka o objektu.
-Svjesni činjenice da je motiv dolaska gostiju sama destinacija i kvaliteta destinacije, a ne primarno smještaj , aplikaciju Sibenik Travel smo preimenovali u Visit Sibenik i upotpunili, te osim dijela koji se odnosi na pretraživanje i pronalaženje dostupnog privatnog smještaja, aplikacija sadrži i vodič po Šibeniku, koji je podijeljen na 5 segmenata i korisnicima nudi osnovne informacije potrebne za kvalitetan i sadržajan boravak na našem području - što vidjeti, što raditi, gastro kutak i sve osnovne servisne informacije. Uz to aplikacija sadrži i kalendar događanja. Aplikacija će se konstantno nadopunjavati novim sadržajima, blogovima i korisnim informacijama - kaže Dino Karađole direktor TZ Grada Šibenika.

Turistička zajednica Grada Šibenika poziva privatne iznajmljivače da putem linka Prijava privatnog smještaja besplatno prijave svoje kapacitete na mobilnu aplikaciju kako bi brzo, jednostavno i potpuno besplatno ostvarili nove last minute rezervacije. 

Iz kategorije: Vijesti