Datum objave: 14. Svibanj 2022

ELITNI TURIZAM / Zavrite na jedno od luksuznih imanja u Dalmaciji koje se nalazi nadomak Skradina

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Među najlusuznijim vilama i imanjima, u Dalmaciji u kojima tjedni boravak stoji više tisuća eura, uz vilu Georgina u Zablaću o kojima pišetportal pronašli smo još jedno imanje u Šibensko – kninskoj županiji od kojeg zastaje dah - Bas de Bas kod Skradina u vlasništvu poznate vinarske obitelji Bibich.

Prostire se na šest hektara zemljišta i sastoji se od dviju luksuznih vinogradarskih vila, izgrađenih od starih domova koje su koristili upravitelji imanja i njihovo osoblje. Obje su vile energetski neovisne i imaju vlastiti izvor vode smješten ispod vinograda. Također, potpuno su opremljene i obje imaju dnevni prostor, loungekoji se u slučaju lošeg vremena može zatvoriti staklenim zidom. Između njih nalazi se vrt ispunjen mediteranskom florom, kao i bazen od 75 četvornih metara.

S pravom se reklamiraju porukom “Zavirite u komadić raja na Zemlji! Priroda, vinograd i luksuz – sve u jednom!

Vinograd ima različite sorte poput Syrah, Merlot i Sauvignon Blanc koje daju jedno od najboljih vina poznate hrvatske vinarije Bibich - Bas De Bas. Noćenje an njemu u predsezoni stoji 1 000 eura, a sedmodnevni boraval 7 000 eura. U srcu sezone cijene su više – gost mora izdvojiti 1 400 eura za noćenje i 9 800 eura za sedmodnevni boravak.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Rajan Milosevic

Iz kategorije: Vijesti