Datum objave: 12. Svibanj 2022

NOVA PROMOTIVNA KAMPANJA / JU NP Krka pokrenula kampanju " U potrazi za legendom" u kojoj sudjeluju domaćini i lokalne turističke zajednice

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ pokrenula je novu nagradnu promotivnu kampanju „Potraga za legendom“ s ciljem upoznavanja dugogodišnjih gostiju naše županije i njihovih domaćina. Turističke zajednice u Šibensko-kninskoj županiji pozvane su da se uključe u kampanju tako što će preko svojih ureda potaknuti domaćine da predstave svoje najvjernije goste i podijele njihovu zajedničku priču. Na taj način ujedno će se obogatiti turistička ponuda i ojačati suradnja između lokalnih turističkih zajednica i Parka, a vjerni gosti upoznat će se s iznimnim prirodnim i kulturnopovijesnim vrijednostima Nacionalnog parka „Krka“.

Turističke zajednice u Šibensko-kninskoj županiji preuzele bi zadatak da kontaktiraju domaćine i proslijede im uvjete sudjelovanja u kampanji i prijavnice i da potom odaberu, u skladu s određenim kriterijima, najviše tri originalne priče koje će poslati Javnoj ustanovi „Nacionalni park Krka“. Tročlana stručna komisija odabrat će ukupno pet priča koje će biti nagrađene. Gost i njegova obitelj i njihov domaćin bit će nagrađeni obilaskom Nacionalnog parka „Krka“ uz stručno vodstvo, a dobit će i knjigu Legenda o Krki, objavljenu u nakladi JU „NP Krka“.

Priče će se prikupljati od 10. do 31. svibnja 2022. Pozivamo sve iznajmljivače na prostoru Šibensko-kninske županije da se preko ureda svoje turističke zajednice odazovu pozivu.

Iz kategorije: Vijesti