Datum objave: 14. Siječanj 2022

OPROŠTAJ / Gradonačelnik Burić primio mons. Roka Glasnovića koji odlazi za biskupa Dubrovačke županije

Diana Ferić
Diana Ferić

Gradonačelnik Željko Burić sastao se danas sa mons. Rokom Glasnovićem u povodu njegova ređenja i uvođenja u službu kao imenovanog biskupa Dubrovačke biskupije koje je najavljeno za subotu, 22. siječnja 2022. godine u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku. Susretu je prisustvovao i mons. Tomislav Rogić, biskup Šibenske biskupije.

Uz prigodni poklon, gradonačelnik je mons. Glasnoviću poželio da svoje važno poslanje koje mu je povjerio Sveti Otac, obnaša predano, čestito i uzorno, baš onako kako je, kao svećenik, služio šibenskom vjerničkom puku.

Dubrovačka biskupija Vašim je dolaskom na njezino čelo nagrađena vrsnim pastirom i odanim čovjekom vjere, a grad Šibenik počašćen što ste ponikli i stasali u njegovom okrilju. Odlazite iz ove sredine, ali, naš don Roko, za nas ostajete dite Šibenika kojim se ponosimo“- kazao je, uz ostalo, gradonačelnik Burić.

Mons. Roko Glasnović zahvalio je šibenskom gradonačelniku na čestitci i iskazanoj podršci te dodao kako će Šibenik i Šibenska biskupija i dalje ostati u njegovom srcu, mislima i molitvama.

Iz kategorije: Vijesti