Datum objave: 05. Siječanj 2022

KORUPCIJA NIJE ŠALA / MUP poziva građane Hrvatske u borbu protiv korupcije urnebesno zabavnim video spotom na svom YouTube kanalu

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske objavilo je na svom službenom YouTube kanalu sjajan, zabavan i poučan spot kojim poziva građane Hrvatske u borbu protiv korupcije. Spot je toliko dobar da oporbene stranke mogu samo sjesti i plakati što nešto tako puno humora i sarkazma, a duboko istinito nisu imali u arsenalu svojih akcija tijekom izbornih kampanja. Osim toga MUP-ov video „Korupcija nije šala. Prijavi korupciju!” dokaz je da humor u Hrvatskoj nije izumro, a osporava i predrasude da Hrvati nemaju smisla za šalu.
No, šalu na stranu. Spotom „Korupcija nije šala. Prijavi korupciju!” MUP krajnje ozbiljno upozorava građane Hrvatske da će ih (prešućena i tolerirana) korupcija skupo koštati te ih poziva da prijave slučajeve korupcije pozivom na broj 192.
MUP-ov spot zaslužuje preporuke jer nudi pola minute izvrsne zabave, ali uz upozorenje na moguće posljedice i nuspojave kod osoba koje bi se u njemu mogle prepoznati.

Video

Iz kategorije: Vijesti