Datum objave: 20. Prosinac 2021

DOBRA VIJEST / Kiara je s obitelji jutros otputovala u Ameriku, već popodne ide na pregled u bolnicu

Diana Ferić
Diana Ferić

Malena Kiara Goršić jutros je otputovala na liječenje u SAD. Tamo će primati eksperimentalnu terapiju koja bi se mogla pokazati uspješnom.

Sedmogodišnja Kiara, koja boluje od teške maligne bolesti, otputovala je rano ujutro s roditeljima i sestrom Vitom u San Francisco na liječenje. Putuju preko Frankfurta, a već danas imaju dogovor s liječnicom u Klinici u San Franciscu, gdje će se odvijati Kiarino liječenje.

"U ponedjeljak popodne u San Franciscu već imamo ugovoren sastanak s liječnicom, tako da nećemo imati ni praznog hoda", rekla nam je prije nekoliko dana Kiarina majka Matea.

"Smještaj imamo u family houseu koji je udaljen dva bloka od bolnice. To je nešto poput Ronald McDonald smještaja. Za početak nam je to smještaj, a kasnije ćemo vidjeti. Zaista je nevjerojatno koliko nam se naših ljudi iz dijaspore javilo. Svi su se ujedinili sa željom da nam pomognu i beskrajno smo svima zahvalni. Na kraju smo doznali da tri šibenske obitelji tamo žive. Jedan poznanik od naše prijateljice koji živi u SF-u će doći po nas na aerodrom, dočekat će nas i odvesti do smještaja", ispričala je Matea Goršić za Index.

 

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u: