Datum objave: 22. Studeni 2021

POMOĆ ZA KIARU / Iva Živković potaknula iznajmljivače soba i kuća za odmor da doniraju novac za Kiarino liječenje

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Aktualne su  brojne inicijative aktualne kojima  se želi pomoći da se što prije skupi pet milijuna dolara potrebnih za eksperimentalno liječenje u SAD -u Kiare Goršić, sedmogodišnje djevojčica iz Šibenika kojoj je nedavno dijagnosticiran tumor na mozgu. Tako  je Šibenčanka Iva Živković Facebooku pokrenula grupu Iznajmljivači za Kiaru.

-Ideja je da se u ovoj grupi okupe iznajmljivači koji bi bili spremni donirati prihode od noćenja za pomoć našoj maloj sugrađanki Kiari Goršić koja se bori sa zloćudnim tumorom na mozgu. Kao što znate nadu za njeno ozdravljenje nudi eksperimentalna terapija u SAD-u, ali za njene potrebe potrebno je prikupiti sredstva. Mi, mali iznajmljivači, možemo onim što imamo, a to su naši apartmani i kuće za odmor, naš rad i prije svega naše gostoprimstvo barem djelom pomoći Kiari i njenim roditeljima da što prije dosegnu cilj. Pomozimo da u ovo predblagdansko vrijeme jedna djevojčica, jedna obitelj, jedan grad i jedna županija osjeti da kad nas se puno “malih” složi zajedno možemo čuda. – stoji u tom pozivu u grupi Iznajmljivači za Kiaru. 

Njezina osnovna ideja je da se, ako se dobije potpora Grada Šibenika i šibenske Turističke zajednice, glavnina ove dobrotvorne akcije provede u vrijeme blagdanske sajamske priredbe Advent u Šibeniku, koji se održava od 03.12.-01.01.

-Dakako, to ne znači da se morate odreći kompletnih prihoda u tom periodu ali, tko može i želi, naravno i to je dobrodošlo. Ako dobijemo podršku grada, budemo dio adventa i pozivamo ljude da dođu u Šibenik, a ujedno i naprave dobro djelo, mislim da možemo postići puno. Molim da se javite s prijedlozima i što je najvažnije širite grupu i glas o njoj što više. Hvala Vam od srca na odazivu, možda ste mali iznajmljivači ali ste veliki ljudi… – kaže Iva Živkovićm, za portal TRIS.com.

Do sada je u humanitarnim akcijama prikupljeno 10 milijuna kuna.

Novac možete uplatiti na više načina:

Prvi je uplata novčanih sredstava na račun majke:

Matea Lambaša Goršić:

Tekući: HR9125030073251005176

Žiro: HR8125030073151000296

Swift: VBCRHR22

Sberbank d.d.

Model HR99

Zatim uplata na račun Crvenog križa (službeni donacijski račun):

Humanitarni račun za Kiaru:

Uplate: “Pomoć za Kiaru”

Crveni križ IBAN: HR7823900011500216860,

Model: HR02, Poziv na br – OIB uplatitelja, Inozemstvo

BIC: HPBZHR2X

Treći način je uplata na funding kampanju klikom na LINK.

Četvrti način je poziv na broj telefona: 060 9003

Iz kategorije: Vijesti