Datum objave: 19. Listopad 2021

SJEĆANJE NA DRAŽENA / U petak je Draženov rođendan, evo kako će ga Šibenik obilježiti

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Grad Šibenik će i ove godine obilježiti rođendan velikana hrvatske i svjetske košarke Dražena Petrovića.

Središnja manifestacija obilježavanja Draženovog rođendana održat će se kod spomenika Draženu Petroviću na Baldekinu u petak, 22. listopada 2021. s početkom u 11,00 sati kada će u zrak biti pušteni baloni u znak sjećanja na Dražena. Nakon prigodnog programa vijenci će biti položeni i kod Draženovog koša u Ulici Petra Preradovića.

U organizaciji OKK Dražen Petrović u subotu, 23. listopada 2021.g. održat će se turnir „Sjećanje na Dražena“. Na turniru sudjeluju ekipe: KK Split, KK Alkar, KK Sonik - Puntamika Zadar i OKK Dražen Petrović, a utakmice će se odigravati u dvorani OŠ Petar Krešimir IV. od 9,30 do 13 sati.

U čast našem legendarnom košarkašu Draženu Petroviću, u subotu, 23. listopada 2021., održat će se šesto izdanje cestovnih atletskih utrka „Šibenskih deset“ i „Draženova četvorka“- Prvenstvo Hrvatske u cestovnom trčanju.

Start utrke na deset kilometra „Šibenskih deset“ predviđen je u 11 sati, dok će se „Draženova četvorka“ trčati od 12.30 sati. Start obje utrke bit će na šibenskoj rivi. S početkom u 9,30 sati, također na šibenskoj rivi, održat će se i dječja utrka.

Sve informacije o utrkama dostupne su na web stranici http://sibenik.run/

Organizatori utrke su Atletski klub Šibenik u suradnji s Atletskim klubom Maraton 2000.

Iz kategorije: Vijesti