Datum objave: 15. Listopad 2021

HDZ / Ivica Bratić ponovno je izabran za predsjednika Kluba utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman” Šibensko–kninske županije.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Ivica Bratić sinoć je ponovno izabran za predsjednika Kluba utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ Šibensko – kninske županije. Za dopredsjednike su izabrani Čedo Petrina i Jure Zečević. Dužnosti tajnika i rizničara obašat će Miro Kokić i Danko Brzić, a članovi Predsjedništva su: Perica Miljković, Jure Bura, Mladen Crljen i Josip Odak dok je za predsjednika Nadzornog odbora imenovan Joso Svračak.
Članovi Kluba utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ koji djeluje unutar HDZ-a na nacionalnoj i županijskim razinama, izvorni su utemeljitelji, osnivači i članovi te stranke koji su u nju uključili do 22. Travanja 1990. godine. Zadaća i misija Kluba utemeljitelja HDZ-a je čuvanje i promicanje temeljnih vrijednosti i načela na kojima počiva ta stranka odnosno čuvanje izvornih političkih, nacionalnih i svjetonazornih zasada na kojima je HDZ-a utemeljio njen osnivač dr. Franjo Tuđman.
Ivici Bratiću ovo je drugi mandat, a bio je i dopredsjednik Kluba utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ Šibensko – kninske županije, tako da njegov ponovni izbor za predsjednika predstavlja nastavak kontinuiranog rada šibenskih utemeljitelja HDZ-a na očuvanju svih onih vrijednosti na kojima je ta stranka postala vodeća politička snaga samostalne i demokratske Republike Hrvatske.

Iz kategorije: Vijesti