Datum objave: 05. Listopad 2021

IZBORI U HDZ-u / Paško Rakić, jedan od najpopularnijih šibenskih političara, kandidirao se za predsjednika HDZ-a Grada Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

Paško Rakić, dogradonačelnik Šibenika u prošlom mandatu, jedan od najpopularnijih šibenskih političara, kandidirao se na unutarstranačkim izborima za predsjednika Gradskog odbora Grada Šibenika. Svoju kandidaturu obznanio je na društvenim mrežama, a obraćanju stranačkim kolegama i prijateljima kaže:
-Kao što znate, započeo je proces izbora unutar Hrvatske demokratske zajednice te vas ovim putem obavještavam da sam se kandidirao za dužnost predsjednika Gradskog odbora HDZ-a grada Šibenika. To je prirodan slijed mog političkog djelovanja već 20 godina. U mom timu kandidati za potpredsjednike su Katarina Tommasini Marić, Hrvoje Stančić i Jure Zoričić, mladi, vrijedni i neopterećeni ljudi željni rada. Želimo širom otvoriti prozore i vrata naše stranke novim ljudima i novim idejama kao i novom načinu djelovanja te tako dodatno ojačati stranku na gradskoj ali i županijskoj razini. Direktni izbori za predsjednika i potpredsjednike po sistemu “jedan član - jedan glas” su 17. listopada, pozivam vas da pristupite glasovanju te da svoj glas povjerite mom timu i to zato što to želite a ne zato što morate!

Iz kategorije: Vijesti