Datum objave: 12. Kolovoz 2021

LOV NA VELIKE RIBE / Tuna Fever održava se u Rogoznici pod posebnim epidemološkim mjerama pa neće biti tradicionalne fešte

Diana Ferić
Diana Ferić

Marina Frapa u Rogoznici bit će domaćin 6. Međunarodnog natjecanja TUNA FEVER ROGOZNICA2021. sportsko ribolovne manifestacije u lovu na morske kapitalce u organizaciji splitskog kluba “BigGame Croatia” i Marine Frapa, koja se održava od 11.do 15.kolovoza.

Zbog posebnih epidemioloških prilika, ovogodišnje izdanje bit će u nešto smanjenom obliku pa će izostati tradicionalna fešta na rogozničkoj rivi na kojoj se proteklih godina okupljalo po desetak tisuća ljudi.

-Sretni smo što ćemo se nakon lanjske pauze, uzrokovane COVID-om 19, ponovno okupiti u Rogoznici. Očekujemo brojne posade iz Hrvatske i inozemstva koji će u rogozničkom akvatoriju tri dana loviti morske kapitalce; tune, iglane. Doista se svi veselimo da ćemo se napokon družiti i natjecati s najboljim ribolovcima na veliku ribu. Nadamo se da ćemo dogodine zaboraviti ovu pandemiju i ponovo imati veliku turističko-sportsku manifestaciju kao i prijašnjih godina - kaže Boris Županović, predsjednik "Big Game Croatia".

Iz kategorije: Vijesti