Datum objave: 30. Srpanj 2021

DOČEK U KNINU / Večeras Kninjani organiziraju doček za Mateu Jelić, zbog izjave o proslavi Oluje zlatna olimpijka dobiva gnjusne prijetnje

Diana Ferić
Diana Ferić

 Doček zlatne olimpijke Matee Jelić u Kninu, piše portal  Huknet., bit će organiziran danas u 19 sati , u organizaciji Zajednice sportova grada Knina .

Dobivena je dozvola lokalnog i županijskog stožera za organizaciju događanja do tisuću ljudi, uz poštivanje svih nužnih epidemioloških mjera iz Odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Šibensko-kninske županije.

Postojat će dva ulaza i to od strane prostorija Zajednice sportova i od strane igrališta sa umjetnom travom. Na ulazu će stajati zaštitari koji će kontrolirati ulazak na Dinarino igralište, uz poštivanje svih nužnih epidemioloških mjera.

Predviđen je prigodni program u trajanju od sat vremena.

Matea je nedavno medijima kazala da  taj doček želi spojiti s proslavom  obilježavanja 26. obljetnice VRO "Oluje" i nakon toga dobiva brojne uvrede na društvenim mrežam,a kako je objavila na Instagramu.

"Želim doček spojiti s proslavom Oluje! U Hrvatsku se vraćam najvjerojatnije za dva dana, a taman se bliži i obljetnica Oluje. Taj događaj mi jako puno znači. Oluja je za mene nešto posebno i voljela bih da napravimo jednu zajedničku veliku feštu. Bila bi mi čast, zaista", izjavila je.

Nakon toga je bilo onih koji su ovu njenu želju dočekali “na nož” te su joj uputili uvrede, ali  gnjusne prijetnje.

Iz kategorije: Vijesti