Datum objave: 12. Srpanj 2021

PRIJEM ZA ANTONIJA ŠARŠANSKOG / Ambiciozni i vrijedni zlatni parakarataš želio bi i na Olimpijadu, Gradonačelnik mu čestitao na dosadašnjim uspjesima

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Mladog Antonia Šaršanskog, člana Karate kluba osoba s invaliditetom „Krka Šibenik“ koji je postigao veliki uspjeha na Svjetskoj ligi mladih u para-karateu U16 i U21 primio je danas gradonačelnik Šibenika Željko Burić.  Antonio je na tom natjecanju osvojio zlatnu medalju te postao prvak u kategoriji osobe u invalidskim kolicama (-16).

„Iskrene čestitke na izvrsnom rezultatu. Ovo je još jedan sjajan uspjeh koji potvrđuje tvoj talent, rad i upornost budući da smo se u mom uredu sastali i u travnju nakon osvojene dvije medalje na Prvenstvu Hrvatske. Bravo Antonio!“, kazao je gradonačelnik Željko Burić te mladom parakaratašu uručio prigodni poklon bon. Gradonačelnik je čestitke uputio i Antonijevim roditeljima te trenerima i predsjedniku  KK OSI „Krka Šibenik“ Luki Čupiću, Josipu Kneževiću i Ivanu Kneževiću.

Antonio se zahvalio gradonačelniku na čestitkama te istaknuo kako je iznimno ponosan na svoj uspjeh.

Trener Čupić pojasnio je kako je na Svjetskoj ligi mladi održanoj u Poreču u organizaciji Hrvatske  parakarate reprezentacije, a sve u sklopu sedmodnevnog karate kampa, sudjelovalo oko 1500 sudionika.

„Natjecatelji su demonstrirali izvedbe u tri kategorije, intelektualne poteškoće, slabovidni i osobe u invalidskim kolicima, a Antonio je osvojio zlato i postao prvak u U16 kategoriji osoba u invalidskim kolicima, što je još jedan u nizu njegovih fantastičnih  ostvarenja.“, kazao je Čupić te dodao kako je cilj Kluba  da se  što veći broj djece 

Iz kategorije: Vijesti