Datum objave: 30. Lipanj 2021

EVO GDJE SE OVOG TJEDNA MOŽETE CIJEPITI: U sportskoj dvorani na Baldekinu u četvrtak, petak i subotu možete se cijepiti bez najave

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Cijepljenje protiv bolesti COVID 19 od danas do subote organizirano je i u Sportskoj dvorani Baldekin. 

"Danas od 8,30 do 11,30 sati  i od 14,30 do 17,00 sati cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine. Sutra 1. srpnja  od 8,30 do 11,30 sati  cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine i osobe koje se odazovu na javni pozi. U petak od 8,30 do 12,30 sati cijepit će se po pozivu osobe prijavljene na platformu cijepise.zdravlje.hr i osobe koje se odazovu na javni poziv, a u subotu  od 9,00 do 11,00 sati cijepit će se osobe koje se odazovu na javni poziv.Tog dana cijepit će ih mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo ŠKŽ", kažu u Županijskom zavodu za javno zdravstvo.

U Drnišu u prostorijama DZ Drniš punktovi su organizirani 01. (četvrtak) i 02. srpnja (petak); cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine i osobe koje se odazovu na javni poziv. Cijepit će ih  mobilni timovi Doma zdravlja Drniš.

U Kninu u prostorijama DZ Knin punktovi su organizirani 28. lipnja (ponedjeljak), 01. srpnja (četvrtak) i 02. srpnja (petak) od 9,00 do 12,00 sati; cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine i osobe koje se odazovu na javi poziv. Cijepit će ih mobilni timovi Doma zdravlja Knin.

Cijeli tjedan će cijepiti liječnici obiteljske medicine u svojim ordinacijama, kao i timovi u Zavodu za javno zdravstvo i OB Šibenik.

Cijepi se sa sve četiri vrste cjepiva i za istaknuti  je kako su sva cjepiva registrirana u Europskoj uniji podjednako kvalitetna i podjednako štite od teških oblika bolesti, hospitalizacije i smrti.

Pozivaju se žitelji Šibensko-kninske županije da se prijavljuju za cijepljenje svojim liječnicima obiteljske medicine, ili putem platforme „cijepise.zdravlje.hr“ i besplatnog broja 0800 0011, ili Zavodu za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, ukoliko nemaju izabranog liječnika na području naše županije. Pozivaju se na cijepljenje i osobe bez najave da se odazovu javnom pozivu u terminima kako je navedeno. Potrebno je sa sobom ponijeti osobnu i zdravstvenu iskaznicu, poručuju iz Županijskog zavoda za javno zdravstvo.

Iz kategorije: Vijesti