Datum objave: 06. Lipanj 2021

AGLOMERACIJA / Završeni radovi i na zadnjoj dionici Matije Gupca, preostalo je još samo gradilište u Teslinoj

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Zadnja dionica Ulice Matije Gupca, u kojoj se postavljao sustav za odvodnju i pročišćavanje u sklopu projekta Aglomeracija, od križanja s Jerka Machieda uz Hitnu pomoć do Ulice Petra Preradovića otvorena je za sav promet. U protekla dva mjeseca su na ovoj dionici zamijenjene vodovodna i kanalizacijska instalacija s priključcima, ugrađena plinska instalacija, postavljena nova DTK mreža, te zamijenjena javna rasvjeta duž ulice.

Otvaranjem Ulice Matije Gupca prestaje važiti privremena prometna regulacija koja je na ovom području bila na snazi.

Triglavskom ulicom mijenja smjer prometovanja. Do Ulice Matije Gupca ili prema čvoru Rokići iz pravca Baldekina može se tom ulicom do Ulice Bože Peričića i zatim dalje.

Radovi na postavljanju kamenog opločenja kod Crkve sv. Frane i Ulici I.G. Kovačića su također završeni, sljedećih par dana još će se obavljati radovi završnog čišćenje kamena i ugradnje pokretnog stupa na ulazu uz Ulicu Vladimira Nazora.

Od svih gradilišta u Šibeniku, ostalo je otvoreno još samo gradilište u Ulici Nikole Tesle. Tu su nedavno završeni radovi Težačke do Paška Zjačića. U tijeku su radovi na dionici od Ulice Paška Zjačića do Puta gimnazije koji će završiti u rujnu.

Iz kategorije: Vijesti