Datum objave: 29. Travanj 2021

JOŠKO ŠUPE PREDAO KANDIDATURU ZA ŽUPANA I USTVRDIO: Sada imamo komodnog župana koji godinama ne vidi afere stranačkih kolegica pa ni one koje sežu direktno u zgradu županije

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Joško Šupe, kandidat SDP -a za župana Šibensko - kninske županije, u pratnji svog budućeg zamjenika Karla  Klarina predao je danas Županijskom izbornom povjerenstvu svoju kandidaturu s potpisima građana.

Zahvaljujem svim građanima koji su mi svojim potpisom dali podršku, a posebno bih zahvalio svim volonterima. Da nije tragično, bilo bi smiješno da je veći problem od prikupljanja potpisa popunjavanje kompletnih papira za predaju lista. U 21. stoljeću bi to ipak trebalo izgledati modernije i uređenije. I ta papirologija i birokracije sve nas guši i stvara problem. Isto kao i birokracija u županiji u kojoj danima, tjednima i mjesecima čekaš na izdavanje najjednostavnijih dozvola. To treba promijeniti.Napravili smo prvi korak prema promjeni. Svima je jasno da u županiji nešto treba mijenjati. Treba mijenjati one koji pored zdravih očiju ne vide", kazao je.

Osvrnuo se i na proširenje USKOK -ove istrage u aferi vjetrenjače na pročelnicu Ureda državne uprave u Šibeniku i neke bivše vladine dužnosnike.

"Evo zadnji krakovi kriminala u našoj županiji, a to je „slučaj vjetrenjače“ su došli do novih osoba. I isto kao što premijer ne vidi ništa ili kako zna reći tako da se već i novinari smiju na njegove odgovore da nije čuo, pročitao ili nije bitno kad su mu u kriminalne radnje uključeni stranački kolege i ministri, kao npr. gospođa Žalac, isto tako i župan Pauk godinama ne vidi afere Josipe Rimac, stranačke kolegice i dugogodišnje gradonačelnice Knina, koje sežu direktno u zgradu županije u kojoj on i dalje ne vidi ništa.Ali vidi, kao i uoči svakih izbora, da počinje izgradnja brze ceste Šibenik-Drniš-Knin, iste one koju su naveli i danas već davne 1996e, prije punih 25 godina. A jednostavnim pogledom na proračun Hrvatskih cesta moguće je otkriti da u idućih tri godine te ceste nema u planu. Takvog komodnog župana, koji ne preže od obećanja svega i svačega, a nije u stanju sanirati štetnu i otrovnu lagunu u Kninu, koja prijeti već godinama da ostanemo bez pitke vode, treba jednostavno maknuti jer bez toga nećemo nikako naprid", priopćio je.

Iz kategorije: Vijesti