Datum objave: 15. Travanj 2021

ANTE CUKROV HDZ - ov KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA VODICA / Radit ću dan - noć za dobrobit Vodica, moja će vrata biti svima otvorena

Diana Ferić
Diana Ferić

Simbolike radi, kako bi pokazao da će za Grad Vodice raditi dan i noć kandidat Hrvatske demokratske zajednice Ante Cukrov za gradonačelnika grada Vodica službeno se predstavio sinoć u ponoć ponoć u Vodicama.

Poručio je građanima da će svoja vrata držati širom otvorena za sve ljude i projekte realizacijom kojih će se poboljšati standard i uvjeti života u Vodicama. Također, predstavio je i suradnju Hrvatske demokratske zajednice i vodičkog HSS-a s kojim u ove izbore kreću u koaliciji.

Tijekom vremena mnogi su dobri projekti realizirani, oni veliki, zahtjevni i skupi realiziraju se u etapama i polako se privode kraju, a čekaju nas mnogi novi. Ja vam, s mojim timom partnera i suradnika, mogu jamčiti da ćemo učiniti sve da započeto bude i realizirano. Dječji vrtić je pred otvaranjem, sportska dvorana počet će se graditi, a najveći i najteži izazov je izgradnja završne faze kanalizacije. Završetak ovih složenih projekata mogu realizirati samo ljudi koji su uporni i koji imaju iskustva i znanja.Naše građane zasigurno zanimaju i oni manji, osobniji problemi – je li u ulici zadovoljavajuća rasvjeta ili asfalt – i za građane s takvim problemima moja vrata uvijek biti otvorena, da saslušam i kao gradonačelnik učinim sve da se i ti problemi riješe”, kazao je kandidat Hrvatske demokratske zajednice Ante Cukrov za gradonačelnika grada Vodica.

Naglasio je da Vodice moraju biti najjača županijska turistička destinacija što se može postići samo politikom neisključivanja i zajedništva.

Iz kategorije: Vijesti