Datum objave: 08. Travanj 2021

PREDIZBORNA KAMPANJA / Tonči Restović založio se razvoj cikloturizma u Šibeniku, a prozvao je i gradsku vlas da novcem građana tiska promidžbene pamflete

Diana Ferić
Diana Ferić

Tonči Restović, SDP-ov kandidat za šibenskog gradonačelnika na lokalnim izborima  ukazao na važnost razvoja cikloturizma u turističkoj ponudi Šibenika na konferenciji za novinare koju je danas održao na šibenskom mostu. Založio se da se od Šibenika do Zatona uredi biciklistička staza.

"Porast biciklističkom turizma u svijetu je svugdje prisutan. Riječ o obliku turizma koji je vrlo prihvatljiv jer je eko i ako ne radimo na pripremi takvog vida turizma ostat ćemo bez prihoda koje on donosi Aktualna gradska vlast nije bila sposobna urediti četiri kilometra staze do Zatona za koji se 'svi kunemo da bi mogao biti biser pored Šibenika i turistička atrakcija'", kazao je. Založio se za to da se u razvoju cikloturizma koriste znanja članova šibenskih biciklističkih klubova.

Referirao se i na to što gradska vlast uoči lokalnih izbora dijeli brošuru  o svim ostvarenim projektima.

"Vjerujem da  ste svi uz račune za komunalnu naknadu dobili pamflet HDZ-a nazvan mandatno izviješće. Ako gradska vlast nije u stanju u četiri godine komunicirati s građanima, onda im ne treba ni mandatno izviješće. Bilo bi poštenije, kad se već troše novci građana na promidžbene knjižice HDZ-a, da na njima piše bar Plenković ili Burić ili barem HDZ. Grad molim da sve pare koje je potrošila na tiskanje tih pamfleta  pokuša nadoknaditi u gradskom proračunu", istaknuo je Restović.

Iz kategorije: Vijesti