Datum objave: 23. Ožujak 2021

POLICIJA SLUŽBENO POTVRDILA / Toni Matas, bivši šef zadarske SOA -e i jedan od aktera afere Vjetrenjače sam se ubio prošle nedjelje u Kravljavoj dragi kod Knina

Diana Ferić
Diana Ferić

Policijska uprava šibensko - kninska danas je službeno priopćila da Toni Matas nije umro nasilnom smrću što znači da je potvrđeno da se sam ubio.

"Dovršeno je postupanje policije temeljem obavijesti građana od 21. ožujka u 12,00 sati da se na području Kravlje drage, nedaleko Knina, u automobilu nalazi mrtvo tijelo muške osobe. Provedenim mjerama i radnjama od strane policije, kao i obavljenom obdukcijom u Općoj i veteranskoj bolnici u Kninu, utvrđeno je da se radi o 50-godišnjaku te da njegova smrt nije posljedica kaznenog djela", stoji u priopćenju.

Toni Matas bivši je šef zadarskog centra SOA -e , a do smrti je bio zaposlen u Hrvatskoj pošti.

Svojedobno je bio Karamarkov kandidat za ravnatelja SOA-e u vrijeme premijerskog mandata Tihomira Oreškovića, a spominje ga se i u aferi Vjetroelektrane i to kao osbu koja je Josipu Rimac povezala s poduzetnikom Antom Sladićem kako bi mu osigurala poticaje u poljoprivredi. Prije desetak dana upravo ga je u vezi s tim ispitao USKOK.

FOTO: Pixsell

Iz kategorije: Vijesti