Datum objave: 04. Ožujak 2021

NOVOST / Usluge Zelenog grada možete od sada plaćati online kreditnim karticama, evo i kako

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Tvrtka Zeleni grad Šibenik d.o.o. omogućila je svim korisnicima svojih uskuga online plaćanje računa kreditnim i debitnim karticama.

"Račune možete platiti putem poveznice https://pay.zeleni-grad.hr upisivanjem iznosa i poziva na broj sa računa. Pri plaćanju koristi se napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta koji osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Uz plaćanje računa kreditnim i debitnim karticama svih izdavača, za korisnike Erste&Steiermärkische Bank d.d, Privredne banke Zagreb, Hrvatske poštanske banke te Zagrebačke banke (uskoro i drugih banaka) omogućeno je i plaćanje putem IBAN-a. Proces plaćanja se svodi na unos IBAN-a odnosno broja tekućeg računa i autentifikaciju odnosno provjeru identiteta vlasnika računa putem internetskog ili mobilnog bankarstva", kažu u Zelenom gradu.

Sve upite vezane za online plaćanje možete dobiti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Iz kategorije: Vijesti