Datum objave: 23. Veljača 2021

DANAS OTVORENJE / Na otvorenje šibenskog Adriatic Bussines Centra u Ražinama dolazi i premijer Plenković, posjetit će i Impol - TLM

Diana Ferić
Diana Ferić

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u Šibensko-kninskoj i Zadarskoj županiji te se sastati sa županima. 

U Šibeniku će zajedno sa županom Goranom Paukom u 10 i 30 svečano otvoriti Adriatic Business centar koji je obnovljen s 20 milijuna kuna iz fondova Europske unije. Zatim će posjetiti tvrtku Impol-TLM.

Projekt rekonstrukcije i opremanja Adriatic Business Centra, vrijednosti 20 milijuna kuna je u stopostotnom iznosu financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a Šibensko-kninska županija je njime dobila suvremeno uređenu poslovnu zgradu za kreativne poduzetnike s 26 ureda, 8 radnih stanica, 1 konferencijskom i 2 sale za sastanke, 4 studija za audiovizualnu produkciju, postprodukciju i grafički dizajn, kutkom za djecu, zajedničkim prostorima i parkiralištem.

U Adriatic Business Centru će uz kreativne poduzetnike biti smješten i cijeli tim Razvojne agencije Šibensko-kninske županije te će pružati usluge poslovnog, projektnog i investicijskog savjetovanja, marketinga i brendiranja.

Poseban fokus ABC će staviti na podršku razvoju audiovizualnog sektora i filma  i to putem održavanja edukacija i suradnje s obrazovnim institucijama i sektorskim organizacijama na nacionalnoj i Europskoj razini.




Iz kategorije: Vijesti