Datum objave: 21. Veljača 2021

DRAMA U VODICAMA / Mladić koji je prijetio da će skočiti s krova zgrade, nakon što se predao policiji završio u bolnicu pa istraga još traje

Diana Ferić
Diana Ferić

Postupanje policije u vezi s jučerašnjom dramom u Vodicama kada se mladić popoe na krov jedne zgrade prijeteći da će skočiti  je još uvijek u tijeku  jer je mladiću, nakon što je sišao  sa zgrade uz nagovor policije, pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Šibenik I dalje se nalazi u bolnici, a nakon otpuštanja i provedenih mjera i radnji, utvrđivanja svih detalja koji su doveli do ovog događaja, obavijestit ćemo javnost, kažu u PU šibensko - kninskoj.

Drama koja je trajala nekoliko sati u centru Vodica uspješno je privedena kraju nakon nekoliko sati.  Mladić koji je prijetio da će se baciti sa zgrade Bipe zahvaljujući policijskom pregovaračkom timu predao se policiji, nakon nekoliko sati nagovaranja.

 
Objavljeno ranije:

Mlađi  muškarac, navodno nogometni  navijač iz Slavonije,  prijeti da će se baciti sa zgrade Bipe u Vodicama. 

"Dojavljeno je da se mladić popeo na vrh objekta. Na terenu su naši djelatnici i još ne znamo motiv zašto je to napravio, postupanje je u tijeku", rekao je glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić, javlja portal Info Vodice.

Mladić je, navodno,  dio navijačke skupine iz Slavonije koja se vraćala sa proslave iz Splita. On se odvojio od grupe, provalio u obližnju kladionicu, nakon čega je provalio u stan koji se nalazi na vrhu zgrade Bipe dok stanara nije bilo. Zatim se popeo na vrh zgrade i prijeti da će se baciti.

FOTO: Info Vodice

Iz kategorije: Vijesti