Datum objave: 05. Siječanj 2021

MJEŠTANI DANILA U AKCIJI / Prikupljaju novac za pripremu 300 lunch paketa koje će u subotu odnijeti stradali u potresu na Baniji

Diana Ferić
Diana Ferić

Na inicijativu nekoliko mještana, aktivnih članova Župe Danilo, a uz koordinaciju sa stručnim službama zaduženima za prehranu s potresom pogođenih područja, u petak navečer u restoranu Bulin kuhat će se 300 porcija hrane (lunch paketa) i u subotu ih se planira dostaviti na pogođena područja, objavili su iz MNK Danila na svojim službenim Facebook stranicama.

"Iako znamo da radi situacije uzrokovane koronavirusom, financijska situacija nikom nije laka te da su mnogi već uplatili sredstva i posjetili pogođena područja, pozivamo sve one koji mogu da se uplatom na dolje navedeni IBAN ili fizički dostavom gotovine uključe u akciju. Poželjna uplata je 50 kuna ili u skladu s mogućnostima! Sredstva možete uplatiti na račun ili dati fizički našem Luki Vučenoviću do petka do 12 sati",  kažu u MNK Danilo.

Prema njihovim riječima, eventualni višak sredstava uplatit će se na račun Državnog proračuna namijenjenog za sanaciju šteta u Sisačko- moslavačkoj županiji.

Kontakti:

Luka Vučenović

+385 91 959 1260

Hrvatska poštanska banka

IBAN: HR4823900013299027401

 

Iz kategorije: Vijesti