Datum objave: 29. Prosinac 2020

DVD BRODARICA U AKCIJI / Brodarička obala danas je nakon orkanskog juga bila gotovo pa neprohodna, ali dečki iz DVD -a Brodarica samoinicijativno su reagirali

Diana Ferić
Diana Ferić

Nećemo ovog puta, kao što je to bio slučaj lani nakon orkanskog juga, morati čekati tjedan dana da komunalna služba Grada Šibenika ukloni s brodaričke obale škalju i gromade kamenja koje je nanijelo more uslijed orkanskog juga. Isti je prizor bio je jutros - duž cijele rive su bili nanosi mora i cesta je bila skoro pa neprohodna, ali članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Brodarica uzeli su stvar odnosno lopatu u svoje ruke i danas popodne uklonili sve što je podivljalo more jučer nanijelo. Učinili su to samoinicijativno i dobrovoljno. Bravo dečki. Inače i neki Brodaričani i Brodaričanke jutros su odmah pomeli nanose ispred svojih dvorišta pa je sve bilo puno urednijE.

Inače, orkansko jugo počistilo je i morsko dno od otpada. Tako u moru ispred nekih kafića neće trebati intervenirati ronioci jer je more izbacilo brojne boce od pive! A o njegovoj snazi dovoljno svjedoče dvije velike rupe na rivi  ispred nekadašnjeg restorana Karatel  koje je jučer probušilo.

Iz kategorije: Vijesti